Monday, May 9, 2011

HATI-HATI DGN EX5 WARNA HITAM..simbah asid



ngeri giler...sape2 yang dok KL..hati2 la kalau nampak MOTOR EX5 colour hitam...suspek (indian), main2 simbah asid...busuk hati betol la... psyco agaknye...

sampai hari ni...dah jadi 20 kes dah...yang herannya, nape paper tak highlight besar2 kes ni...ini serious ni...latest nye kes...5 orang lagi kena, salah seorang mangsa dikhuatiri buta...kat jalan pudu, kat parking shopping mall...nak tunggu sampai hilang nyawa baru nak take serioussly ker...tak faham betollah...

Penjenayah yang sehingga kini belum diberkas dikatakan mencari mangsa terdiri daripada wanita yang kebanyakannya berketurunan Melayu di sekitar Dang Wangi, Sentul dan Brickfields.


6 comments:

  1. Ish, yaka? Gila lah tu.. Takutnya....

    ReplyDelete
  2. Biar betulllllll...Kenapa jadi macam ni Atie jelita? Gila ke apa

    ReplyDelete
  3. tu la pasal...ada yg cakap dendam..may be suspek ade kisah silam..

    lisa: beware dear
    melur jelita: sah2 org tu gila...tp kl agak2 la kan...

    ReplyDelete
  4. bahay juga ni...anyhow salam perkenalan....singgah dr blog bro ben...kita 1 group...jom gegar...jemput singgah

    http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. apa kejadahnya keling ni...hu3...
    dh xda keje ke...???
    pihk btgungjawab sila ambil tindakan~~~~~~~~~
    :)

    ReplyDelete
  6. no flat moto ex5 ni telah dikesan..

    http://azmihamdan.blogspot.com/2011/05/simbah-asid-moto-suspek-dikesan.html

    sila sebarkan.. tQ =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

heartbeat