Thursday, May 12, 2011

..saat cinta...


....cinta...
siapa yang tak pernah bercinta...tipulah

cinta monyet
ala...cinta budak2..dulu, kalau tau je dah ade org minat,mulalah jadi tak tentu arah...pi skolah,kalau boleh baju nak iron 2 kali,nak pakai wangi2..jalan tak nak sorang2...makan kat kantin pon nak control2...terintai2, kot nmpk sang arjuna...asyik berangan jer...senyum sengih sorang...bila dapat surat cinta,mintak tolong kawan yg terer karang surat sama2..ye la nak balas balik, kalau boleh nak ayat bunga2...

...cinta orang muda...
nak dating sentiasa...nak berdua je...kawan2 pon tak de...kalau cuti semester, mulalah rindu bagai nak giler...dah tak mau dengar cakap sapa2...semua pon die yg betul jer...nmpk balak pegang kucing,'oh penyayangnya die'...nmpk awek pegang baby,'oh mithalinya die'..kau lah segalanya...

...cinta dewasa...
jumpa hujung minggu je,dah tu keje...bawak balik jumpa keluarga,mintak restu katanya...sembang tak de lain,pasal kawen je...you nak anak brape,i nak banyak ni je..

...cinta sempurna...
hanya pada tuhannya..dialah segala...

* terima kasih ya Allah, dikurniakan perasaan cinta, diberikan cinta,diberikan sang pencinta*

3 comments:

  1. Ye laa Syam, cinta Allah yg paling smpurna. Bila kite kcewa dgn cinta kita, Hanya Allah lah yg dpt rawat kekecewaan kita tu....

    ReplyDelete
  2. yes mummy...semoga kita sama2 dapat cinta sempurna...

    ReplyDelete
  3. terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

    Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

    Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

heartbeat